Kwaliteit & Veiligheid
Beoordeeld met 9,1/10
Klantenservice staat altijd klaar!
Unieke producten

Muurschildering

WAUW! Unieke muurschilderingen voor in de kinderkamer!
Onze samenwerking met Magic Dream Art is van start gegaan! Wat maakt jouw kinderkamer nou echt uniek en speels? Muurschilderingen!

Wat zijn muurschilderingen?
Wat zijn het niet!? Je kunt van alles bedenken om op de muur te laten schilderen - denk aan druppels die uit het plafond lopen, een 3-hoekverhouding van verschillende kleuren en patronen of een echte unieke tekening.

Werkwijze
Het is natuurlijk belangrijk om jouw wensen zo goed mogelijk over te brengen in een schets, en daarna op de muur. Echt maatwerk, en dat voor een prikkie!

1. Onderstaand product bevat invulvelden die je zo duidelijk mogelijk dient in te vullen. Deze gaan voornamelijk over de wens van de muurschildering, kleurgebruik en de kwaliteit van jouw muur. 

2. Jij ontvangt binnen 24 uur een telefoontje en/of mailtje van Christine, zij zal jouw wensen nog eens goed met jou doornemen en je inlichten over de werkwijze.

3. Christine zorgt voor een schets die je per mail ontvangt. Je ontvangt hierbij sowieso 1 gratis correctieronde. Akkoord!? Aan de slag!

4. Op afspraak komt Christine langs om de muurschildering te zetten. In de meeste gevallen kan zij de gewenste schildering binnen 1 dag op de muur zetten. 

Lees meer
Lees minder

Muurschildering

Muurschildering op maat!
€0,00
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Kwaliteit & Veiligheid
Beoordeeld met 9,1/10
Klantenservice staat altijd klaar!
Unieke producten