Unieke designs
Service & kwaliteit staan voorop
Alles is mogelijk!
Aanvraag
0

Let op: langere levertijden ivm grote drukte!

Unieke designs
Service & kwaliteit staan voorop
Alles is mogelijk!

Let op: langere levertijden ivm grote drukte!

Muurschildering

Productomschrijving
Muurschildering op maat (vanaf 50,- euro!)Het is natuurlijk belangrijk om jouw wensen zo goed mogelijk over te brengen in een schets, en daarna op de muur. Echt maatwerk, en dat voor een prikkie! Onderstaand product bevat invulvelden die je zo duidelijk mogelijk dient in te vullen. Deze gaan voornamelijk over de wens van de muurschildering, kleurge...

Muurschildering op maat (vanaf 50,- euro!)
Het is natuurlijk belangrijk om jouw wensen zo goed mogelijk over te brengen in een schets, en daarna op de muur. Echt maatwerk, en dat voor een prikkie!


  1. Onderstaand product bevat invulvelden die je zo duidelijk mogelijk dient in te vullen. Deze gaan voornamelijk over de wens van de muurschildering, kleurgebruik en de kwaliteit van jouw muur.

  2. Jij ontvangt binnen 24 uur een telefoontje en/of mailtje van Christine, zij zal jouw wensen nog eens goed met jou doornemen en je inlichten over de werkwijze.

  3. Christine zorgt voor een schets die je per mail ontvangt. Je ontvangt hierbij sowieso 1 gratis correctieronde. Akkoord!? Aan de slag!

  4. Op afspraak komt Christine langs om de muurschildering te zetten. In de meeste gevallen kan zij de gewenste schildering binnen 1 dag op de muur zetten. 

Investering
En dat is het, een investering in een unieke kinderkamer, helemaal naar wens! Scheelt jouw weer heel wat werk - en bloed, zweet en tranen. En vind je het een paar jaar later niet meer leuk? Dan verf je er gemakkelijk weer overheen. Een kostenindicatie is altijd fijn, maar houdt er rekening mee er bij maatwerk altijd goed gekeken wordt naar o.a. de kwaliteit muur, grootte van de tekening, aantal kleuren en gewenste details.

De offerte is geheel vrijblijvend en kosteloos!

Grootte (cm's)Prijs (in euro's) *
50x50 50
50x100100
100x100130
150x100150

*incl. BTW & reiskosten

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Muurschildering
Muurschildering

Muurschildering op maat!...

Muurschildering op maat...

Op voorraad
€0,00 Incl. btw
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »